[O1] 1,9 tdi naprawić czy kupić nowszą O2.???

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • makos2311
    Classic
    • 2012
    • 3

Ja też potwierdzam.

Dodam też, że po dłuższej trasie i przyciśnięciu trochę (no dobra bardziej niż trochę) auta maź u mnie znika samoczynnie.

Pewien mechanik powiedział mi, że biała maź na korku to normalka w tych silnikach w okresie zimowym. Tak więc potwierdza się to co już wiele osób mówi. Wszystko jest w porządku.

Temat chyba wyczerpany i tak ma być :szeroki_usmiech
  • arkadiuszarek
    Classic
    • 2011
    • 3

Witam , stoję przed trudną decyzją , mianowicie chciałbym podwyższyć swoją oktawkę O1 , wymienić tylną belkę na tarcze , założyć pakiet na bezdroża, naprawić turbinę , poprawki lakiernicze , całe auto jest super i mi go szkoda, ale czy warto wkładać 7 ty.s pln , czy lepiej dołożyć 20 tyś i kupić O2?? tylko że te 7 tyś mam , a tak musiałbym brać kredyt?? co byście zrobili??

Komentarz

• t271828
      Elegance
      • 2008
      • 928

Re: 1,9 tdi naprawić czy kupić nowszą O2.???

Zamieszczone przez arkadiuszarek
      Witam , stoję przed trudną decyzją , mianowicie chciałbym podwyższyć swoją oktawkę O1 , wymienić tylną belkę na tarcze , założyć pakiet na bezdroża, naprawić turbinę , poprawki lakiernicze , całe auto jest super i mi go szkoda, ale czy warto wkładać 7 ty.s pln , czy lepiej dołożyć 20 tyś i kupić O2?? tylko że te 7 tyś mam , a tak musiałbym brać kredyt?? co byście zrobili??
      Wez pod uwage, ze dolozysz 20 tys. kupisz nowa/uzywana O2 i wtedy pewnie bedziesz musial dalej dokladac, a tak to wiesz co masz

Komentarz

• sebu
        L&K
        • 2008
        • 1304
        • Octavia II (1Z3)
        • AHF 1.9 TDI VP 110 KM
        • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Zamieszczone przez arkadiuszarek
        całe auto jest super i mi go szkoda, ale czy warto wkładać 7 ty.s
        pln a tak musiałbym brać kredyt
        już sobie odpowiedziałeś
        7 tyś to trochę sporo,ale wszystko zależy jak długo zamierzasz jeździć tym samochodem
        Nie pij za kierownicą. Stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz
        jak pomogłem to daj punkcik
        sprzęgło od G 60

Komentarz

Pracuję...